Čontofalský do amerického Fort Lauderdale

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 12:57 • 2 min
Čontofalský do amerického Fort Lauderdale

FORT LAUDERDALE - Bývalý slovenský reprezentant vo futbale Kamil Čontofalský je blízko k angažmánu v druholigovom americkom tíme Fort Lauderdale Strikers. Tridsaťšesťročný gólman naposledy pôsobil v pražskej Slavii.

slovakia

left justify in out

Vedenie "zošívaných" na čele s novým trénerom Miroslavom Beránkom neponúklo skúsenému slovenskému brankárovi predĺženie spolupráce pred začiatkom nadchádzajúcej sezóny 2014/2015. Čontofalského teraz už len formality delia od prestupu za oceán.

 

"Je pravda, že sme ústne dohodnutí s klubom Fort Lauderdale Strikers. Kontrakt, ktorý znie na jednu sezónu, však ešte nie je podpísaný. Zo strany klubu prišla ponuka a my sme ju akceptovali," povedal vo štvrtok predpoludním pre agentúru SITA hráčov agent Jozef Kožlej a doplnil: "Všetko by malo byť otázkou najbližších dní. Fort Lauderdale Strikers je druholigový tím s potenciálom na účasť a vstup do Major League Soccer." 

 

Košický rodák Kamil Čontofalský začal s profesionálnym futbalom v Trenčíne a cez Košice sa potom dostal do zahraničia. Najprv si obliekal dres Bohemians Praha, odkiaľ ho v roku 2003 angažoval ruský Zenit Petrohrad. V roku 2010 prestúpil do cyperského klubu AEL Limassol a potom do konkurenčného FC Larissa. Od leta 2011 hájil farby Slavie Praha. Čontofalský odchytal za seniorskú slovenskú reprezentáciu 34 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies