Conteho hnevá, že Taliani nebudú nasadení v prvom koši

NETKY.SK • 14 Október 2015, 14:16 • 2 min
Conteho hnevá, že Taliani nebudú nasadení v prvom koši

RÍM - Talianski futbaloví reprezentanti vyhrali v kvalifikácii EURO 2016 svoju skupinu. Pred žrebom finálového turnaja vo Francúzsku však nebudú nasadení v prvom koši, čo poriadne rozčertilo trénera Antonia Conteho.

slovakia

left justify in out

"Je veľmi ťažké akceptovať, že nebudeme medzi najvyššie nasadenými tímami. Z uplynulých 14 zápasov sme deväť vyhrali, štyri remizovali a prehrali iba jediný prípravný s Portugalskom. Zaslúžili by sme si byť v prvom koši," povedal pre akreditované médiá Conte, ktorý vlani po MS v Brazílii prevzal kormidlo po Cesarem Prandellim.

 

"Squadra azzurra" prešla celou kvalifikáciou ME bez prehry. V záverečnom súboji proti Nórsku na rímskom Stadio Olimpico dokázala otočiť nepriaznivý vývoj a poslala severanov do baráže. Jedným z pilierov domácich bol Alessandro Florenzi z AS Rím, ktorý zariadil vyrovnanie na 1:1. "Mohol som skórovať už skôr, najdôležitejšie však je, že to tam napokon padlo. Zlepšujeme sa od zápasu k zápasu," zdôraznil krídelník, ktorý sa v septembri zaskvel exportným gólom takmer z polovice ihriska do siete úradujúceho šampióna Ligy majstrov FC Barcelona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies