Conte poprel správy, že povedie Paríž St. Germain

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 09:39 • 2 min
Conte poprel správy, že povedie Paríž St. Germain

RÍM - Bývalý tréner talianskeho futbalového klubu Juventusu Turín Antonio Conte poprel zákulisné informácie, podľa ktorých by mal nahradiť na lavičke francúzskeho majstra Paríž St. Germain Laurenta Blanca.

slovakia

left justify in out

"Dočítal som sa to v novinách, keď som bol na dovolenke. Nezakladá sa to na pravde a nechápem ako k tomu médiá prišli," povedal Conte pre taliansku tlačovú agentúra Ansa.

 

Informáciu priniesol popredný taliansky denník Corriere dello Sport. Ten v stredu uverejnil, že Conte je blízko k dohode s Parížom, ktorý stratil dôveru v Blanca. Francúzsky klub takisto tieto správy poprel.

 

Štyridsaťštyriročný Conte rezignoval minulý týždeň na post trénera Juventusu, ktorý viedol tri roky. Turínsky klub už na jeho miesto angažoval Massimiliana Allegriho.

 

Conte patrí k horúcim favoritom na obsadenie postu trénera talianskej reprezentácie po tom, ako po neúspechu na majstrovstvách sveta v Brazílii rezignoval Cesare Prandelli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona