Conte po prehre Chelsea: Liga je veľmi náročná

NETKY.SK • 5 Január 2017, 10:09 • 2 min
Conte po prehre Chelsea: Liga je veľmi náročná

LONDÝN - Futbalista Tottenhamu Hotspur Dele Alli dvoma zásahmi zariadil ukončenie trinásťzápasovej série ligových víťazstiev v podaní FC Chelsea. Spurs triumfovali v stredajšom domácom stretnutí 20. kola najvyššej anglickej súťaže 2:0.

slovakia

left justify in out

Úvodný gól dal Alli v nadstavenom čase prvého dejstva, po centri Christiana Eriksena sa presadil hlavičkou. Rovnaký scenár sa zopakoval v 54. minúte, futbalisti Tottenhamu opäť využili nepozornosť obrancov súpera. "Je to pre nás veľký výsledok. Sme však radi, že naďalej zostávame len pod menším drobnohľadom," povedal autor dvoch gólov.

 

Chelsea prišla o ligové body prvýkrát od 24. septembra, ešte vlani neuspela na ihrisku iného mestského rivala Arsenalu. "Liga je náročná, teraz je podstatné začať odznova. Po trinástich víťazstvách za sebou je náročné akceptovať neúspech," citovala agentúra AP pozápasové vyjadrenie trénera "modrých" Antonia Conteho.

 

Výkon dvojgólového Alliho pochválil kouč "kohútov" Mauricio Pochettino, podľa jeho slov je to najdôležitejší hráč, ktorý sa objavil v anglickom futbale za niekoľko predchádzajúcich rokov.

 

Chelsea si aj napriek zaváhaniu udržala prvé miesto v tabuľke, na druhý FC Liverpool má po 20. kole náskok piatich bodov. Tottenham sa piatou výhrou za sebou dostal už na tretie miesto, za čelom poradia momentálne zaostáva o sedem bodov.

 

Premier League - 20. kolo:

 

Tottenham Hotspur - FC Chelsea 2:0 (1:0)

Góly: 45.+ a 54. Alli



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies