Conte kráľom, s Chelsea má na dosah aj ďalší rekord v anglickej lige

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 11:44 • 2 min
Conte kráľom, s Chelsea má na dosah aj ďalší rekord v anglickej lige

Londýn - Futbalisti FC Chelsea majú na dosah rekordný počet víťazstiev v jednej sezóne najvyššej anglickej súťaže. Pokiaľ v nedeľnom stretnutí záverečného 38. kola zdolajú na domácom trávniku zostupujúci Sunderland, pripíšu si okrúhly 30. úspech a zlepšia vlastné maximum 29 triumfov z ročníkov 2004/2005 a 2005/2006.

slovakia

left justify in out

Zverenci Antonia Conteho už v pozícii nových anglických šampiónov zvíťazili v pondelok nad Watfordom 4:3 a od prehry s Manchestrom United zabodovali naplno v piatich zápasoch za sebou.

 

"Inkasovali sme tri góly, ale strelili sme štyri a vypracovali sme si mnoho príležitostí. Najpodstatnejšie je, že sme uspeli v lige. Ak máme teraz šancu prekonať rekord, musíme sa o to pokúsiť. Hráči aj ja chceme dosiahnuť tento cieľ," vyhlásil taliansky kouč .

 

Chelsea pokorila Watford napriek tomu, že Conte nasadil výrazne pozmenenú zostavu. V základnej jedenástke bol tiež kapitán John Terry, ktorý po sezóne opustí klub. Tridsaťšesťročný stredný obranca otvoril skóre pondelňajšieho duelu. "Bol to veľký večer, keďže sme predtým získali majstrovský titul. Rozhodol som sa spraviť deväť zmien a poskytnúť možnosť mladým hráčom. Nemôžem byť nespokojný, lebo sa s tým vyrovnali veľmi dobre," dodal Conte.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies