Conte je sklamaný, že ho spájajú so stávkarským škandálom

NETKY.SK • 19 December 2013, 10:40 • 2 min
Conte je sklamaný, že ho spájajú so stávkarským škandálom

MILÁNO - Tréner talianskeho futbalového klubu Juventusu Turín Antonio Conte je sklamaný, že sa jeho meno spája so stávkarským škandálom v krajine.

slovakia

left justify in out

Ten sa prevalil tento týždeň, keď talianska polícia zverejnila informácie, že v súvislosti so zmanipulovanými výsledkami zápasov vyšetruje bývalého futbalistu milánskeho AC a reprezentácie Gennara Gattusa. Do organizovanej skupiny má byť zapojený aj bývalý hráč Lazia Rím Cristian Brocchi.

Conte dostal v roku 2012 trest za to, že nenahlásil pokus o manipuláciu duelu počas jeho pôsobenia v Siene. Teraz sa jeho meno objavilo vo viacerých médiách v súvislosti s operáciou s názvom "Last Bet". "Dnes som s prekvapením a sklamaním zistil, že niektoré médiá dali veľký dôraz na moje meno, i pri incidentoch, na ktorých sa zúčastňujú iní ľudia. Z právneho hľadiska to nie je nič relevantné. Už som bol súdený a odkrútil som si trest," citovala ho agentúra Sinchua.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona