Conte je pripravený prevziať Chelsea, tvrdia Taliani

NETKY.SK • 23 Február 2016, 13:31 • 2 min
Conte je pripravený prevziať Chelsea, tvrdia Taliani

LONDÝN - Antonio Conte je pripravený prevziať od budúcej sezóny futbalistov FC Chelsea, tvrdí taliansky denník Gazzetta dello Sport.

slovakia

left justify in out

Podľa periodika sa čaká už len na odobrenie tejto akvizície ruským majiteľom anglického klubu Romanom Abramovičom. Štyridsaťšesťročný Conte pracuje od augusta 2014 vo funkcii kouča talianskej reprezentácie, po nadchádzajúcich majstrovstvách Európy vo Francúzsku 2016 mu vyprší platný dvojročný kontrakt s národnou federáciou. Legendárny obranca turínskeho Juventusu údajne poctivo študuje angličtinu a pripravuje sa na pôsobenie v Premier League. FC Chelsea do konca zbabranej sezóny 2015/2016 vedie Holanďan Guus Hiddink, ktorý sa na Stamford Bridge stal nástupcom v decembri odvolaného Portugalčana Josého Mourinha. "The Blues" prejavili záujem napríklad aj o Diega Simeoneho z Atlética Madrid.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona