Conte by za minulosť v Siene mohol pykať ďalšieho pol roka

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 15:05 • 2 min
Conte by za minulosť v Siene mohol pykať ďalšieho pol roka

CREMONA - Trénerovi talianskej futbalovej reprezentácie Antoniovi Contemu hrozí, že bude nútene pol roka bez práce. V utorok sa začalo zrýchlené trestnoprávne konanie vo veci zmanipulovaného výsledku zápasu druhej najvyššej domácej súťaže medzi Albinoleffe a Sienou z mája 2011.

slovakia

left justify in out

Albinoleffe zvíťazilo nad vtedajšími Conteho zverencami v poslednom kole 1:0. V podozrení z podvodu bola aj remíza Sieny v Novare 2:2 z toho istého obdobia, ale tú napokon vyšetrovatelia vylúčili zo zreteľa. Prokurátor Roberto Di Martino formálne navrhol trest pre Conteho v trvaní šiestich mesiacov. Kormidelník, ktorý po tohtoročných majstrovstvách Európy ukončí svoju misiu pri národnom tíme a už sa dohodol na spolupráci s anglickým klubom FC Chelsea na nasledujúce tri roky, obvinenia odmieta. V sezóne 2012/2013, keď pôsobil ako šéf lavičky Juventusu Turín, si už odpykal štyri mesiace za to, že o nekalom dianí v Siene neinformoval príslušné orgány. V utorok na pojednávaní nebol prítomný. Rozhodnutie by malo padnúť v polovici mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona