Contadora má v hľadáčiku aj tím Trek-Segafredo

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 13:54 • 2 min
Contadora má v hľadáčiku aj tím Trek-Segafredo

BRATISLAVA - Do boja o získanie služieb cyklistu Alberta Contadora sa najnovšie prihlásil tím Trek-Segafredo, informuje španielska stránka Biciciclismo.

slovakia

left justify in out

Americké zoskupenie by s 33-ročným Španielom získalo nielen favorita na celkové poradie v pretekoch, ale aj ambasádora značky. Po tejto sezóne totiž končí kariéru Fabian Cancellara.

 

Sedemnásobný víťaz pretekov Grand Tour Contador pôvodne plánoval v tomto roku ukončiť kariéru, ale po celkovom víťazstve na Okolo Baskicka sa rozhodol pokračovať. Šiesty rok pôsobí v tíme Tinkoff, jeho kolegami v súčasnosti sú aj štyria Slováci na čele s úradujúcim majstrom sveta Petrom Saganom. Avšak majiteľ stajne Oleg Tiňkov po tejto sezóne odchádza z cyklistiky a ak sa nezoženie nový titulný sponzor, Contador sa bude musieť uplatniť inde.


Trek-Segafredo už na jar vyjadril záujem o čerstvého víťaza Giro d'Italia Vincenza Nibaliho, ale plány napokon stroskotali. Talian bude na budúci rok zrejme súčasťou nového tímu z Bahrajnu. Contadora sa podľa správ zo začiatku mája usiluje získať aj tím Lampre-Merida. Informoval server Cyclingnews.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona