Contadora chce Lampre-Merida

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 10:21 • 2 min
Contadora chce Lampre-Merida

BRATISLAVA - Španielovi Albertovi Contadorovi sa na konci tejto cyklistickej sezóny končí platnosť kontraktu v tíme Tinkoff a pred novým ročníkom bude jednou z najväčších rýb na prestupovom trhu.

slovakia

left justify in out

Manažér talianskeho zoskupenia Lampre-Merida Giuseppe Saronni pre denník Gazzetta dello Sport prezradil, že už kontaktoval 33-ročného vrchárskeho špecialistu. "Kto by nechcel takého jazdca, akým je Alberto? Nebude ľahké ho získať, ale aspoň sa môžeme o to pokúsiť," povedal Saronni.


Sedemnásobný víťaz pretekov Grand Tour pôvodne plánoval po tejto sezóne ukončiť kariéru, ale po celkovom víťazstve na Okolo Baskicka sa rozhodol pokračovať. Šiesty rok pôsobí v tíme Tinkoff, jeho kolegami v súčasnosti sú aj štyria Slováci na čele s úradujúcim majstrom sveta Petrom Saganom. Avšak majiteľ stajne Oleg Tiňkov po tejto sezóne odchádza z cyklistiky a ak sa nezoženie nový titulný sponzor, Contador sa bude musieť uplatniť inde. Do úvahy okrem Lampre prichádza aj Trek-Segafredo, ktorý sa už vzdal nádeje na získanie Vincenza Nibaliho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies