Contador mieri do tímu Trek-Segafredo

NETKY.SK • 10 Júl 2016, 09:18 • 2 min
Contador mieri do tímu Trek-Segafredo

PARÍŽ - Španielsky cyklista Alberto Contador by mal v budúcej sezóne jazdiť za tím Trek-Segafredo.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu Cyclingnews.com 33-ročný jazdec skompletizuje dohodu so stajňou počas voľného dňa na Tour de France a zmluvu uzavrie v pondelok večer.

 

Podpisy môžu byť podľa pravidiel UCI oficiálne oznámené až po 1. auguste, keď sa otvorí prestupové okno. Dovtedy by mali cyklisti aj tímy na túto tému mlčať. Contador, ktorý v súčasnosti jazdí za tím Tinkoff, pôvodne plánoval po konci sezóny ukončiť profesionálnu kariéru, no potom zmenil názor. Jeho meno spájali médiá s príchodom do Treku už v máji, záujem o jeho služby mal aj Lampre-Merida. Podľa Cyclingnews.com sa kľúčové rokovania udiali minulý mesiac po Critérium du Dauphiné, keď sa manažment Trek-Segafredo stretol s "El Pistolerom" a jeho zástupcami, konkrétne jeho bratom a agentom Franom Contadorom. Dvojnásobný víťaz Tour de France sa vyslovil, že je naklonený dvojročnej zmluve.

 

Contador mal na prebiehajúcej Tour ťažký štart, keď v úvodných dvoch etapách dvakrát spadol, čo sa neblaho podpísalo na jeho ďalších výkonoch. Po 8. etape stráca na vedúceho Chrisa Froomea v priebežnej klasifikácii 3:12 min.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies