Contador bude údajne budúci rok jazdcom Treku

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 13:01 • 2 min
Contador bude údajne budúci rok jazdcom Treku

LE LIORAN - Cyklista Alberto Contador bude v nasledujúcej sezóne jazdiť vo farbách tímu Trek-Segafredo, hlásia zdroje blízke Španielovi aj americkému zoskupeniu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný jazdec Tinkoffu má platný kontrakt aj pre rok 2017, ale majiteľ ruského tímu Oleg Tiňkov odchádza po tejto sezóne z cyklistickej scény. S Contadorom by mal do Treku z Tinkoffu zamieriť aj jeho dlhoročný domestik Jesús Hernández, športový riaditeľ Stephen de Jongh, mechanik Faustino Muňoz Cambron a možno aj technický riaditeľ Ivan Basso.

 

Agent Alberta Contadora, brat Francisco, údajne chcel vyrokovať kontrakt na dva roky, podľa zdrojov rodákovi z Madridu ponúkli len ročnú zmluvu. Jej hodnota nie je známa, ale hovorí sa o sume od dvoch do troch miliónov eur. Contador je momentálne na Tour de France, kde mu po 5. etape patrí 25. miesto v celkovej klasifikácii. Informoval server Cycling Weekly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies