Conrad Hilton musí ísť za porušenie podmienky do väzenia

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 14:10 • 2 min
Conrad Hilton musí ísť za porušenie podmienky do väzenia

BRATISLAVA - Conrada Hiltona, mladšieho brata dedičky hotelového impéria Paris Hilton, odsúdili na dva mesiace vo väzení.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po tom, čo sa v pondelok 6. júna na súdnom pojednávaní priznal, že počas podmienky z minulého roka, ktorú dostal za vyhrážanie sa smrťou jednej z letušiek počas letu z Los Angeles do Londýna, opakovane užíval drogy a tým ju porušil.

 

Informáciu magazínu Us Weekly potvrdil štátny zástupca Alexander Schwab, ktorý tiež uviedol, že sa 22-ročný Hilton priznal k užívaniu marihuany, syntetických kanabinoidov a kokaínu. Úradom sa musí nahlásiť do stredy 8. júna.


Pre vnuka Williama Barrona Hiltona a pravnuka Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton, to nie je prvý trest za porušenie spomínanej podmienky. V januári mu súd nariadil liečbu závislosti od drog, ktorá nemohla byť kratšia ako 90 dní, a tiež mu predĺžil trojročný podmienečný trest o ďalšie tri roky.

 

Okrem vyhrážania sa ho polícia napríklad vlani v júni zatkla za vlámanie sa do domu bývalej priateľky Hunter Salomon.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies