Conor McGregor: Som otvorený boxerskému súboju s Floydom Mayweatherom Jr.

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 18:45 • 2 min
Conor McGregor: Som otvorený boxerskému súboju s Floydom Mayweatherom Jr.

LAS VEGAS – Asi každý fanúšik silových športov by si rád pozrel boxerský súboj medzi hviezdou MMA Conorom McGregorom a Floydom Mayweatherom Jr. Jeden z tejto dvojice by si to rád vyskúšal.

slovakia

left justify in out

Šampión UFC Conor McGregor v rozhovore pre BT Sport povedal, že by si rád zmeral sily s Floydom Mayweatherom Jr., keby sa naskytla príležitosť.

"Som otvorený diskusii. Nemám žiadne predsudky, rád súťažím a rád bojujem. Bolo by skvelé zorganizovať tento súboj, keby mali fanúšikovia záujem a chceli by ho vidieť," povedal McGregor.

Moderátor BT Sport ho označil ako "miliardový súboj", na čo McGregor odpovedal: "Tieto čísla sa mi páčia, takže som určite za, aby sme to zorganizovali. Nemal by som s tým žiadny problém."

Myslíme si, že by sa tieto čísla určite páčili aj Mayweatherovi, nakoniec prezývajú ho "Money". Uvidíme, ako táto výzva dopadne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona