Conor McGregor sa ocitol pod paľbou kritiky, čo mu vyčítajú?

NETKY.SK • 5 Október 2017, 12:56 • 2 min
Conor McGregor sa ocitol pod paľbou kritiky, čo mu vyčítajú?

BRATISLAVA - Conor McGregor získal svoj titul minulý rok a zatiaľ ho ešte neobhajoval ani raz. Odvtedy sa mu narodil syn a zúčastnil sa mega zápasu s Mayweatherom, kde sa mu podarilo zarobiť neskutočný balík peňazí. Počas tejto doby ho neustále kritizovali pre to, že ešte ani raz neobhájil svoj titul v ľahkej váhe.

slovakia

left justify in out

Teraz to však konečne vyzerá tak, že sa prvej obhajoby dočkáme ešte tento rok. Nedávno rozprával o tom, že pri návrate do oktagonu chce konečne potvrdiť to, že je najlepším vo váhe a chce tam spraviť poriadok nakoľko zápasníci v ľahkej váhe sú trocha roztatárený.

 

"Zbystrite pozornosť, patrí mi majstrovský titul vo váhe, a jeho obhajoba je pre mňa neskutočne dôležitá, takže toto je vec ktorá bude teraz na rade. Nate Diaz sa motká okolo tejto veci, skúša sa naštelovať na tento zápas. Keď bude chcieť priveľa tak sa môže stať, že z obrazu úplne vypadne a šancu so mnou zápasiť dostane víťaz duelu o dočasný pás (Ferguson vs Lee). Dúfam, že chlapci urobia pekný zápas, lebo v poslednej dobe sa stáva, že je okolo toho veľa kecov a potom keď vystúpia z vaňe tak sa pošmyknú na mydle. Toto som cítil aj počas zápasu Toneyho a Khabiba. Akoby v tom zápase voči sebe stáli dve kuriatka a čakali na to ktoré z nich utečie skôr. Takže som veľmi zvedavý na budúcotýždňový zápas, potom sa uvidí akým smerom pôjdeme ďalej, aby sme dali veci do poriadku. Proti Nateovi mám skóre 1-1 takže je potrebný tretí zápas. Treba to odzápasiť," prehlásila ejdna z najväčších hviezd MMA.

 

UFC si každoročne necháva niekoľko najkvalitnejších duelov na decembrové galavečere, takže to by mohol byť ideálny čas pre návrat McGregora. Írsky zápasník má iba jednu podmienku: Nechce sa zúčastniť mediálnej kampane na tento galavečer, maximálne sa zúčastní váženia a potom ho uvidíme iba na zápase. Určite ho vyčerpala jeho mediálna kampaň počas posledného zápasu, tak si chce aspoň na chvíľu oddýchnuť od tejto show.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies