Conor McGregor príde o jeden titulový opasok!

NETKY.SK • 26 November 2016, 22:47 • 2 min
Conor McGregor príde o jeden titulový opasok!

LAS VEGAS – Conor McGregor tvrdil, že bude treba armádu, aby mu zobrali jeden z jeho titulových opaskov po tom, čo vyhral titul v ľahkej váhe. Vyzerá to však tak, že armádu nebude treba.

slovakia

left justify in out

McGregor zvíťazil nad Eddiem Alvarezom na UFC 205 a stal sa prvým mužom v histórii UFC, ktorý má dva opasky v dvoch rôznych váhach zároveň.

 

Vyzerá to však tak, že na UFC 206 jeden z opaskov stratí. Podľa novinára Ariela Helwaniho bude hlavným zápasom na UFC 206 Max Holloway proti Anthonymu Pettisovi a budú bojovať o dočasného šampióna pérovej váhy.

 

Ak sa tento zápas potvrdí bude to znamenať, že José Aldo, ktorý je momentálne dočasným šampiónom v tejto váhe sa stane šampiónom a McGregor príde o titul.

 

Írsky šampión totiž už viac ako rok neobhajoval titul vo váhe do 145 libier od zápasu, v ktorom po 13 sekundách knokautoval práve dočasného šampióna José Alda. Odvtedy mal McGregor dva zápasy s Nateom Diazom a titulový zápas s Eddiem Alvarezom.

 

McGregor určite nebude z tejto správy nadšený, hlavne preto, že to bol práve on, kto pripravil Alda o opasok a Brazílčan mu ho bez boja zoberie.

 

UFC 206 potrebuje nový hlavný zápas, pretože Daniel Cormier musel pre zranenie odstúpiť zo zápasu s Anthonym Johnsonom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies