Conor McGregor opäť lieta v problémoch, zmlátil talianskeho dídžeja

NETKY.SK • 18 Október 2021, 14:17 • 2 min
Conor McGregor opäť lieta v problémoch, zmlátil talianskeho dídžeja

RÍM – MMA bojovník Conor McGregor počas dovolenky v Taliansku potvrdil svoju povesť výbušného človeka. Jeho najnovšie vyčíňanie si odniesol taliansky dídžej Francesco Facchinetti, ktorému údajne zlomil nos.

slovakia

left justify in out

Facchinetti a jeho manželka zverejnili na sociálnych sieťach príspevok o tom, že trávili čas s McGregorom a jeho snúbenicou. Dvojnásobný šampión UFC mal z ničoho nič na hudobnú hviezdu zaútočiť. Podľa talianskych médií producent a dídžej uviedol, že sa s McGregorom dobre bavil a prijal pozvanie na ďalší večierok. Írsky bojovník ho mal následne udrieť do tváre a zlomiť mu nos, a to pred zrakmi hostí a bodyguardov.

 

 

„Len tak som dostal päsťou do tváre. Ten úder mohol schytať hocikto, moja žena alebo moji priatelia. Rozhodol som sa Conora McGregora zažalovať, je to nebezpečný človek a násilník,“ vyjadril sa Facchinetti.

 

 

Detailnejšie popísala celú situáciu jeho manželka. „Pozval nás na ďalšiu párty a my sme súhlasili. Francesco vzápätí povedal, že odchádzame, a on ho udrel. Môj manžel bol našťastie veľmi blízko, a tak ho McGregor nemohol udrieť celou silou. Aj napriek tomu však spadol na stôl a potom na zem. Pomyslela som si, či si Conor robí srandu, či je to nejaký nepodarený vtip. Keď som sa otočila, videla som, ako ho priatelia držia pri stene, pretože chcel môjho manžela stále mlátiť. Následne ho niekam odviedli. Francesco krvácal, chcela som mu pomôcť, bodyguardi mi to však nedovolili.“

 

 

„V Taliansku ostane do 26. októbra. Ak ho stretnete, držte sa od neho ďalej. Nepribližujte sa k nemu, nežiadajte od neho autogram, je to nestabilný a nebezpečný človek,“ varovala fanúšikov.

 

Zatiaľ ide len o vyjadrenie jednej strany, takže si na viac informácií budeme musieť počkať. Faktom však je, že McGregor má na krku viacero škandálov, spomenieme napadnutie autobusu s bojovníkmi UFC, útok na člena írskej mafie v nočnom klube v Dubline či rozbitý telefón fanúšika, ktorý žiadal o fotografiu. V poslednom čase sa objavuje čoraz viac názorov, že McGregor nezvláda svoju popularitu a nenachádza sa v dobrom psychickom rozpoložení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies