Conor McGregor: Odkaz pre neprajníkov a vízie do budúcnosti

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 18:58 • 2 min
Conor McGregor: Odkaz pre neprajníkov a vízie do budúcnosti

DUBLIN - Conor McGregor, sa zo všetkých síl pripravuje na svoj zatiaľ najväčší zápas proti Josému Aldovi. Popri tom sa mu podarilo napísať článok pre írsky Independent.

slovakia

left justify in out

Článok sa mu vydaril, klasicky sa v ňom vychválil ale napríklad posiela odkaz aj  svojim neprajníkom a kritikom a napísal aj v mene Mystic Maca(jeho prezývka na twitteri kde o sebe hovorí: môžete ma volať Mystic Mac lebo dokážem predvídať budúcnosť)

 

Pár slov pre tých čo ho nemajú radi:

"Som skromný s tými ktorých poznám. Som arogantný s tými ktorý vo mne pochybujú. A s tými čo sa proti mne postavia do octagonu, som nemilosrdný.

 

Svoje ťažko zarobené peniaze míňajú na to, aby ma jedného dňa videli ako dostanem KO, a budem ležať vo vlastnej krvi tvarou k zemi. Ale ja zostanem víťazom! Chytím peniaze ktoré ste si ťažko zarobili a vytriem si s nimi zadok. Ďakujem za nákup. Možno sa to najbližšie podarí. Ale už za dvakrát také peniaze."

 

Veľakrát môžeme počuť, že McGregor má iba veľké reči. Ale ak sa pozrieme na jeho výsledky tak ich kľudne môže mať.

 

"Mám 26 rokov, a v MMA mi patria všetky rekordy. Najviac predaných lístkov,  najväčšia sledovanosť. A 11 júla získam aj najväčšie PPV(permanentka na sledovanie cez internet) v UFC. Ako 26 ročný som kráľom odvetvia. Vo Vegase sa mi podarilo predať najviac lístkov, predal som ich viac ako Floyd Mayweather pri comebacku proti Jaunovi Marquezovi v 2009."

 

Nakoniec McGregor vytiahol Mystic Mac-a, a vyveštil budúcnosť:

"11 júla bude Aldo  zdevastovaný pod mojou energiou. Zasa ochutnám chuť zlata. Skeptici môžu vymýšľať ďalej. No najbližšie mi budú platiť dvojnásobok. Moji fanúšikovia sa budú radovať. Spolu budeme oslavovať dobrý život, a spolu vyhráme aj odmenu.

 

Som schopný takých vecí ako ešte nikto predo mnou. Som výnimočný. Ja som najlepší p4p(hodnotenie bojovníkov kde, sa neberie do úvahy váha) bojovník planéty. A toto aj dokážem za dva mesiace, keď sa mi podarí získať tretí svetový titul. Bude to iba začiatok príbehu ktorý ešte bude pokračovať veľmi dlho."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies