Conor McGregor: Chcem splatiť svoj dlh

NETKY.SK • 17 August 2016, 14:49 • 2 min
Conor McGregor: Chcem splatiť svoj dlh

DUBLIN - Írsky zápasník zasa vidí do budúcnosti. Tentoraz vidí svoje víťazstvo v druhom kole, a hovorí, že to bude K.O.

slovakia

left justify in out

Za dva týždne dostaneme odpoveď na to či je Nate Diaz tým zápasníkom, ktorý druhýkrát po sebe zastaví McGregora, alebo sa Ír preberie a neľútostne prevalcuje chlapca z Stocktonu. Je ťažké tipnúť si víťaza ale jedno je isté, ide o najočakávanejšiu odvetu tohto roku.

 

Tentoraz sa obaja zápasníci môžu pripravovať presne na štýl jeden druhého. Naposledy to takto nebolo. Nate Diaz mal na prípravu 8 dní a McGregor sa pripravoval na celkom iného súpera, a bolo vidno, že táto zmena na poslednú chvíľu mu moc nesedela. Prvé kolo išlo podľa papierovej formy, McGregor si Diaza pekne spracovával, všetko išlo podľa plánu. No na konci prvého kola bola na ňom vidno akási únava, jeho pohyby aj reakcie boli oveľa pomalšie.

 

Toto sa potom prenieslo aj do druhého kola. Diaz sa hneď chytil šance a po presných kombináciach a chybnom strhu McGregora ho v druhom kole ukončil so zadným škrtením.

 

McGregor hneď po zápase povedal, že túto kyslú pilulku musí prehltnúť, ale ako ozajstný šampión bude dovtedy nespokojný kým sa mu nepodarí nad Diazom vyhrať.

 

Na McGregorovi je vidno, že je v psychickej a fyzickej pohode. Hrá svoju klasickú mentálnu vojnu. Ale či zaberie na tvrdého Diaza je otázne. Ale zasa je známe, že jeho predzápasové typy väčšinou vychádzajú. Teraz svojím fanúšikom sľúbil, že v druhom kole knokautuje svojho protivníka zo Stocktonu. Tento jeho prejav zverejnili na oficiálnej Twitterovej stránke Fox sports.

 

McGregor: "I Believe I will re-pay the favor and K.O. him inside the 2nd round."

 

McGregor cíti, že sa mu podarí splatiť svoj dlh, a hovoril aj o tom, že ak sa mu podarí vyhrať tak by určite chcel aj tretí vzájomný zápas. Nakoľko keď teraz vyhrá tak bude ich bilancia vyrovnaná, ale on chce aby sa medzi nimi rozhodlo aby bolo očividné ktorý z nich je lepší. Zo strany obchodu to je určite dobrý ťah, ale v rade čaká aj Jose Aldo ktorý by mu už asi rád splatil to 13 sekundové K.O.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies