Conor McGregor by mal bojovať už o tretí opasok v rôznej váhovej kategórii

NETKY.SK • 30 December 2016, 18:33 • 2 min
Conor McGregor by mal bojovať už o tretí opasok v rôznej váhovej kategórii

DUBLIN – Napriek tomu, že Conor McGregor si užíva zaslúžený oddych a čaká na príchod svojho prvého potomka, špekulácie okolo jeho ďalšieho zápasu neutíchajú.

slovakia

left justify in out

Viacerí odborníci špekulovali o tom, že ďalší McGregorov zápas by sa mal odohrať v lete s jedným zo štvorice Tony Ferguson, Khabib Nurmagomedov, José Aldo, alebo dokonca Nate Diaz.

 

Manažér Nurmagomedova Ali Abdel-Aziz údajne vie, s kým nabudúce vstúpi McGregor do klietky a bude to už o tretí titul v rôznej váhovej kategórii.

 

Po tom, čo ovládol pérovú a ľahkú váhovú divíziu, ďalšiou métou pre Íra bude welterová váha, v ktorej momentálne kraľuje Tyrone Woodley, s ktorým mal veľmi ostrú výmenu názorov pred UFC 205.

 

 

Minulý týždeň Woodley povedal, že je otvorený zápasu proti McGregorovi, aj keby s ním mal zápasiť v Írsku.

 

Teraz Abdel-Aziz tvrdí, že zápas s Woodleym je takmer hotová vec, aj napriek tomu, že jeho Nurmagomedov, tvrdí, že je na rade, aby sa stretol s dvojnásobným šmpiónom z Írska.

 

Abdel-Aziz pre MMA Junkie povedal: „Teraz vám poviem jednu predpoveď: McGregorov ďalší zápas bude proti Woodleymu o titul vo welterovej váhe.“

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies