Columbus Short dostal za vlaňajší incident trojročnú podmienku

NETKY.SK • 25 September 2015, 12:02 • 2 min
Columbus Short dostal za vlaňajší incident trojročnú podmienku

LOS ANGELES - Americký choreograf, herec a spevák Columbus Short, ktorého vlani v marci zatkli po tom, ako sa pohádal a následne pobil s istým hosťom jednej z losangeleských reštaurácií, dostal od súdu trojročnú podmienku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný rodák z Kansas City v štáte Missouri sa vo štvrtok k činu priznal. Súd mu okrem podmienky nariadil aj 60 dní verejnoprospešných prác. Musí tiež absolvovať 26-hodinový kurz zvládania hnevu. Sudca vzal do úvahy, že herec strávil 12 dní vo väzení. Mužovi, s ktorým sa dostal do konfliktu, však musí zaplatiť odškodné. Jeho výšku určia na pojednávaní, ktoré sa bude konať 21. októbra.


Spomínaný incident sa stal 15. marca 2014. Napadnutý vraj po útoku stratil vedomie a herec mu tiež zlomil nos. Short podľa portálu TMZ ponúkol poškodenému finančné odškodné, svoju ponuku však stiahol po tom, ako ho pre problémy so zákonom vyhodili zo seriálu Škandál (2012), kde stvárňoval Harrisona Wrighta. Pre Access Hollywood sa neskôr vyjadril, že za jeho problémy mohlo užívanie drog.


Short mal problémy so zákonom už vlani vo februári, keď ho jeho manželka Tanee McCall Short, ktorú vraj ohrozoval s nožom v ruke, obvinila z fyzického napadnutia. Pre Access Hollywood však uviedol, že svoju ženu nikdy neudrel a neurobí to ani v budúcnosti. V júli 2014 ho zase zatkli v dallaskej reštaurácii Katy Trail Ice House za neprístojné správanie pod vplyvom alkoholu. Short sa podľa zamestnanca spomínaného podniku dostal do konfliktu s policajtmi mimo služby, ktorí tam pracujú ako ochrankári. Herec ich vraj verbálne napádal a nespolupracoval s nimi.


Columbus Keith Short Jr. spolupracoval napríklad so speváčkou Britney Spears, keď vytvoril choreografiu pre jej turné Onyx Hotel z roku 2004. Okrem spomínaného seriálu Škandál si zahral aj vo filmoch ako Vojna svetov (2005), Nežiadaj svoj posledný tanec 2 (2006), Neprijatý? Fpoho! (2006), Cadillac Records (2008), Biela smrť (2009), Parchanti (2010) alebo Bláznivý pohreb (2010). S Tanee McCall Short, ktorá už podala žiadosť o rozvod, má dcéru Ayalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies