Colorado ukončilo šnúru Chicaga, Hossa a Kopecký s asistenciami

NETKY.SK • 11 Marec 2013, 10:20 • 2 min
Colorado ukončilo šnúru Chicaga, Hossa a Kopecký s asistenciami

NEW YORK - Rekordná šnúra hokejistov Chicaga Blackhawks v zámorskej NHL je už minulosťou. "Jastrabi" prehrali v noci na sobotu na ľade Colorada hladko 2:6 a ukončili tak sériu 24 stretnutí v rade od začiatku sezóny, v ktorých získali minimálne bod. Zároveň sa pretrhla aj reťaz 11 víťazstiev Chicaga, čo bol klubový rekord.

slovakia

left justify in out

Do zostavy hostí sa po jednozápasovej absencii zapríčinenej menším zranením v hornej časti tela vrátil slovenský krídelník Marián Hossa, no ani jeho asistencia nezabránila prehre. Blackhawks mali najlepší vstup do sezóny v histórii NHL, keď v úvodných 24 vystúpeniach nezaznamenali ani jednu prehru v riadnom hracom čase. Ak počítame do štatistiky aj minulý ročník, tak bodovali v 30 dueloch základnej časti v rade. Poslednú prehru v riadnom hracom čase utrpeli predtým naposledy 25. marca 2012, keď nestačili na Nashville (1:6).

Okrem Hossu si štatistiky v kanadskom bodovaní vylepšil v noci na sobotu zo Slovákov ešte Tomáš Kopecký, jeho asistencia ale neodvrátila prehru Floridy s Winnipegom 2:3 po predĺžení.

Výsledky NHL:
NY Rangers - Ottawa 2:3
Florida - Winnipeg 2:3
pp (za domácich Kopecký 0+1)
Nashville - Edmonton 6:0
Colorado - Chicago 6:2 (za hostí Hossa 0+1)
Anaheim - Calgary 4:0



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies