Colorado sa nevzdáva, séria smeruje do siedmeho zápasu

NETKY.SK • 3 September 2020, 09:30 • 2 min
Colorado sa nevzdáva, séria smeruje do siedmeho zápasu

EDMONTON- Sekerov Dallas ani na druhý pokus nedokázal získať 4.víťazstvo. Colorado zdolalo Dallas a séria sa rozhodne v poslednom siedmom zápase. Siedmy duel je na programe v piatok o 22.00 SELČ.

slovakia

left justify in out

Dallas inkasoval štyrikrát a séria sa rozhodne vo siedmom zápase

Stars sa ujali vedenia zásluhou Fína Mira Heiskanena, ktorý predĺžil svoju bodovú sériu už na sedem zápasov (3+8), čím vytvoril nový klubový rekord obrancu v play off. Ešte v závere prvej tretiny však vyrovnal strelou od modrej Nikita Zadorov a v 28. minúte sa o kľúčový gól postaral ďalší bek Cale Makar. Colorado si už vedenie postrážilo, po "žabke" Nathana MacKinnona zvýšil Mikko Rantanen na 3:1 a necelé tri minúty pred koncom MacKinnon strelou do prázdnej bránky uzavrel skóre. 

 

 

Perfektne hrajúci Nathan MacKinnon

MacKinnon s bilanciou 1+1 natiahol svoju skvelú bodovú šnúru, pripísal si minimálne bod vo všetkých 14 stretnutiach (deväť gólov a 16 asistencií) v nadstavbe. Zaradil sa tým na druhé miesto ligovej histórie, keď vyrovnal série Marka Messiera (Edmonton Oilers, 1988) a Bobbyho Orra (Boston Bruins, 1970). Rekord drží Bryan Trottier, ktorý bodoval v prvých 18 zápasoch play off v roku 1981. "Treba sa učiť z predchádzajúcich zápasov, vziať si z nich to dobré a pracovať na veciach, v ktorých sa potrebujete zlepšiť," vyslovil sa center Avalanche. "My tak robíme. Každý zápas si zanalyzujeme, snažíme sa zlé veci odstrániť a na pozitívnych momentoch ďalej stavať. Čaká ma môj tretí zápas číslo sedem, dosiaľ som ani jeden nevyhral. Chcem to zmeniť. Verím, že sa nám podarí prebojovať do 3. kola," dodal MacKinnon.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies