Colorado má prvý raz najlepšieho nováčika - Powersa

NETKY.SK • 26 November 2013, 09:36 • 2 min
Colorado má prvý raz najlepšieho nováčika - Powersa

NEW YORK - Stredopoliara Colorada Rapids Dillona Powersa zvolili za najlepšieho nováčika vrcholiacej sezóny severoamerickej futbalovej MLS.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Američan v nej nastúpil na 29 zápasov, celkovo strávil na trávnikoch 2457 minút a strelil päť gólov. V ankete zdolal svojho tímového kolegu - 10-gólového topkanoniera Colorada Deshorna Browna z Jamajky a tiež obrancu Seattlu DeAndreho Yedlina. Nováčika sezóny majú Rapids vo svojich radoch prvý raz v klubovej histórii.

V MLS sa rozdávali aj ceny za fair-play. Medzi jednotlivcami bol najslušnejší libérijský stredopoliar Darlington Nagbe z Portlandu Timbers, ktorý v 34 stretnutiach počas 2848 minút fauloval iba osemkrát a dostal jednu žltú kartu. V klubovom poradí boli prvý raz v histórii najvyššie hráči úradujúceho šampióna Los Angeles Galaxy - dopustili sa 386 faulov (tretí najmenší počet v súťaži), inkasovali 36 žltých (najmenej) a jednu červenú kartu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona