Colo Colo získalo čilský titul, ligový finiš poznačili výtržnosti

NETKY.SK • 7 December 2015, 10:21 • 2 min
Colo Colo získalo čilský titul, ligový finiš poznačili výtržnosti

SANTIAGO - Futbalisti Colo Colo získali v nedeľu čílsky titul napriek tomu, že ich duel v záverečnom kole Apertury odložili pre výtržnosti divákov.

slovakia

left justify in out

Colo Colo si zabezpečilo 31. titul i účasť v budúcoročnej edícii juhoamerického Pohára osloboditeľov, keď ich jediný konkurent Universidad Catolica prehral 0:1 s tímom Audax Italiano. Oslavy ale poznačili divácke nepokoje - fanúšikovia pred stretnutím na ihrisku Santiaga Wanderers vytrhali sedadlá, vtrhli na hraciu plochu a vyvolali bitky s priaznivcami súpera. Minimálne jedna osoba utrpela vážne zranenia, informovala agentúra Reuters.

 

"Bojovali sme celú sezónu, aby sme skončili na prvom mieste a žiaľ, potom sme svedkami takýchto incidentov. Sme z toho smutní, ale najviac porazený je futbal," konštatoval kouč majstrovského celku Jose Luis Sierra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies