Colníci zhabali v dome desiatky tisíc cigariet

NETKY.SK • 31 Január 2018, 20:34 • 2 min
Colníci zhabali v dome desiatky tisíc cigariet

VRANOV NAD TOPĽOU - Desiatky tisíc kusov cigariet a takmer tri kilá tabaku našli cpolníci v dome vo vranovskom okrese.

slovakia

left justify in out

Colníci Kriminálneho úradu finančnej správy našli pri utorkovej 30. januára 2018 domovej prehliadke v obci Rudlov vo Vranovskom okrese neoznačené cigarety a tabak. Na akcii sa podieľal aj služobný pes.
      

Ako informovala hovorkyňa finančnej správy Ivana Skokanová, pri prehliadke našli 68.600 kusov cigariet, rovnako ako 2,7 kilogramu tabaku bez označenia platnou kontrolnou známkou SR. "Poverený pracovník finančnej správy zadržal pri akcii tri osoby. V súčasnosti prebiehajú ďalšie procesné úkony. Prípad prevzal vyšetrovateľ finančnej správy," vysvetlila.


V uvedenom prípade vzniklo podľa jej ďalších slov podozrenie z porušenie predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru. "Finančný únik na spotrebnej dani z tabakových výrobkov a tabaku predstavuje sumu 6908,27 eura," uzavrela.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies