Colníci v Štúrove zaistili podozrivé pracie prostriedky

NETKY.SK • 17 Február 2014, 16:18 • 2 min
Colníci v Štúrove zaistili podozrivé pracie prostriedky

NITRA - Colníci zo Štúrova našli tovar, pri ktorom majú podozrenie, že ide o falzifikáty značkových výrobkov. Zaistili takmer 550 litrov pracích prostriedkov, ktoré boli označené názvom „ARIEL“ a „LENOR“.

slovakia

left justify in out

Ako informoval hovorca Colného úradu Nitra Stanislav Pacher, osobe, ktorá uvedený tovar prepravovala, hrozí za porušenie predpisov v oblasti práv duševného vlastníctva prepadnutie tovaru a pokuta až do výšky 3319,39 eura.
      

Podozrivý tovar našli colníci pri kontrole osobného auta. V jeho batožinovom priestore sa nachádzalo takmer 550 litrov značkových pracích prostriedkov. Po prvotnej kontrole tovar zaistili pre podozrenie, že ide falzifikáty. „Pracie prostriedky sú po zaistení umiestnené v sklade colného úradu a to až do vyriešenia celého prípadu, pri ktorom sa bude postupovať v úzkej súčinnosti s oprávnenou osobou. Zaistený tovar pochádzal z Maďarska a bol určený na slovenský trh,“ uviedol Pacher. 
      

Ako pripomenul, z dôvodu, že tento tovar môže byť pri používaní nebezpečný zo zdravotného hľadiska, bude zničený a nemôže byť poskytnutý na charitatívne účely. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona