Colníci v Hurbanove zaistili vyše tisíc falošných šampónov Head & Shoulders

NETKY.SK • 5 Október 2015, 10:23 • 2 min
Colníci v Hurbanove zaistili vyše tisíc falošných šampónov Head & Shoulders

BRATISLAVA/HURBANOVO - Viac ako tisíc falošných šampónov Head & Shoulders zaistili colníci v Hurbanove v sklade komárňanskej spoločnosti. Hodnota tovaru, ktorý bol určený na slovenský trh, bola vyčíslená na takmer 2 700 eur, informoval hovorca nitrianskeho Colného úradu Stanislav Pacher.

slovakia

left justify in out

Ak sa držiteľ tovaru a majiteľ ochrannej známky dohodnú, bude tovar zničený pod dohľadom colníkov. V prípade, ak majiteľ ochrannej známky postúpi celú vec na súd a ten právoplatne rozhodne o tom, že zaistený tovar porušuje práva duševného vlastníctva, bude tento tovar taktiež zničený, aby sa zabránilo potenciálnemu nebezpečenstvu ohrozenia zdravia spotrebiteľov. Osobe, ktorá tovar skladovala, hrozí pokuta až do výšky 67 000 eur, dodal Pacher. V tomto prípade išlo o vysoko kvalitné napodobeniny originálnych výrobkov, ktoré môžu odhaliť len kvalitne a odborne pripravení colníci.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies