Colníci stopli mikrobus smerujúci na diskotéku, našli marihuanu

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 18:53 • 2 min
Colníci stopli mikrobus smerujúci na diskotéku, našli marihuanu

VEĽKÝ MEDER - Colníci z Veľkého Medera pri bežnej kontrole pri obci Medveďov našli v mikrobuse, ktorý mal namierené na diskotéku do Győru, marihuanu. Upozornil ich nervóznym správaním jeden z cestujúcich. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Colného úradu Trnava Iveta Zlochová.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla, colníci z Veľkého Medera pri obci Medveďov smerom do Maďarska zastavili mikrobus so slovenským evidenčným číslom. V ňom sa viezla mládež na diskotéku do Győru. Po výzve colníkov, či prepravujú tovar podliehajúci daňovému dozoru alebo colnému dohľadu, sa jeden z cestujúcich začal správať podozrivo nervózne.

 

„Členovia hliadky ho preto požiadali, aby vyložil k nahliadnutiu obsah svojich vreciek. Sám dobrovoľne vyložil z vrecka škatuľku cigariet. Po jej otvorení členovia hliadky spozorovali okrem bežných cigariet aj iný predmet pripomínajúci zvitok papiera. Na otázku členov hliadky, o aký predmet ide, cestujúci odpovedal, že to je marihuanová cigareta,“ priblížila hovorkyňa.

 

Následne členovia hliadky nechali vystúpiť celú posádku mikrobusu a na otázku, či má u seba ešte niekto omamné a psychotropné látky, sa priznala ďalšia osoba, ktorá dobrovoľne predložila colníkom tiež marihuanovú cigaretu. Po kontrole jej ruksaku našli ešte dve kapsule s neznámym obsahom. „Na základe týchto skutočností vzniklo dôvodné podozrenie z nezákonnej prepravy omamných a psychotropných látok. Prípad odovzdali colníci orgánom činným v trestnom konaní,“ dodala hovorkyňa colného úradu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies