Colníci odhalili nelegálny dovoz steroidov: Ukrajinka ich prevážala v krabici s džúsom

NETKY.SK • 5 August 2015, 18:48 • 2 min
Colníci odhalili nelegálny dovoz steroidov: Ukrajinka ich prevážala v krabici s džúsom

MICHALOVCE - Nelegálny dovoz steroidov odhalili dnes colníci na hraničnom priechode Vyšné Nemecké – Užhorod. Ukryté boli v 55 ampulkách v škatule s džúsom.

slovakia

left justify in out

TASR informovala hovorkyňa Colného úradu (CÚ) Michalovce Klára Baloghová.
     

Steroidy sa snažila previesť cez hranicu 19-ročná občianka Ukrajiny na osobnom aute s košickým evidenčným číslom. Žena má na území SR trvalý pobyt.
     

Vodička prechádzajúca hranicou povedala, že nepreváža žiaden tovar. Pri kontrole jej batožiny však colník nadobudol podozrenie, že v škatuli s džúsom sa nachádza niečo navyše. Potvrdilo to následne aj skenovacie zariadenie. 
     

Po otvorení škatule colníci objavili 55 kusov 1-mililitrových ampuliek s označením Testosteron Propionat. Tovar následne odoslali Kriminalistickému a expertíznemu ústavu Policajného zboru SR v Košiciach.
     

Ak sa potvrdí prítomnosť steroidov v ampulkách, mohlo by ísť o colný priestupok s hrozbou pokuty. V prípade prevozu omamných alebo psychotropné látok hrozí mladej žene trestné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies