Colníci našli v slovenskom chladiarenskom kamióne nepravé džínsy

NETKY.SK • 21 Október 2012, 18:33 • 2 min
Colníci našli v slovenskom chladiarenskom kamióne nepravé džínsy

Colníci našli v slovenskom chladiarenskom kamióne nepravé džínsy - Krimi Tovar, celkove 9062 kusov džínsov v hodnote 90 miliónov forintov, ktorý bol vhodný na pomýlenie zákazníkov, maďarské orgány zhabali. Viac ako 9000 kusov nepravých džínsov našli maďar

slovakia

left justify in out

img

Tovar, celkove 9062 kusov džínsov v hodnote 90 miliónov forintov, ktorý bol vhodný na pomýlenie zákazníkov, maďarské orgány zhabali.

Viac ako 9000 kusov nepravých džínsov našli maďarskí colníci pri kontrole chladiarenského kamióna so slovenským evidenčným číslom na hraničnom priechode Rusovce-Rajka. Informovala o tom dnes tlačová agentúra MTI s odvolaním sa na hovorcu Národného daňového a colného úradu (NAV) Györgya Attilu Sullera.

Podľa sprievodných dokumentov mal kamión prepravovať textilný tovar čínskeho pôvodu, colníci však namiesto bežných odevov našli tisícky džínsov pripomínajúcich špičkové značkové výrobky.

Tovar, celkove 9062 kusov džínsov v hodnote 90 miliónov forintov, ktorý bol vhodný na pomýlenie zákazníkov, maďarské orgány zhabali a kauzu pre podozrenie z trestného činu falšovania označenia tovaru odovzdali kriminálnemu riaditeľstvu NAV.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies