Colin Morgan si zahrá v seriáli The Living and the Dead

NETKY.SK • 7 August 2015, 15:51 • 2 min
Colin Morgan si zahrá v seriáli The Living and the Dead

LONDÝN - Severoírsky herec Colin Morgan sa predstaví v dramatickom seriáli The Living and the Dead, ktorý pripravuje televízia BBC1.

slovakia

left justify in out

Dej šesťdielnej série sa bude odohrávať na anglickom vidieku v roku 1894, keď vo Veľkej Británii vládla kráľovná Viktória. Scenáristami sú Ashley Pharoah a Matthew Graham, réžiu má na starosti Alice Troughton.

 

Hlavnými hrdinami budú farmár Nathan Appleby v podaní 29-ročného rodáka z mesta Armagh a jeho manželka Charlotte, ktorú si zahrá Charlotte Spencer. Dvojica zdedí farmu v Somersete. Na mieste sa však začnú diať čudné veci. "Scenár projektu The Living and the Dead je jedným z tých, ktoré nedokážete prestať čítať. Je inteligentný, zaujímavý a máte z neho zimomriavky. Bude to výnimočné a ja sa neviem dočkať chvíle, keď na tom začneme pracovať,“ vyjadril sa Morgan. Jeho nadšenie zdieľa aj 24-ročná Spencer, ktorá vraj vždy túžila po podobnej úlohe. 

 

Colin Morgan sa preslávil ako Merlin v rovnomennom fantasy seriáli televíznej spoločnosti BBC z rokov 2008 až 2012. Za stvárnenie tejto postavy získal National Television Award v kategórii najlepší mužský herecký výkon v dráme. V roku 2008 sa objavil v projekte Pán času (2005). Zahral si tiež vo filmoch ako Parked (2010) alebo Island (2011). V seriáli Humans (2015) stvárňuje Lea. Tento rok ho diváci a diváčky uvidia aj v snímke Legenda, ktorú uvedú do slovenských kín 29. októbra. Charlotte Spencer je známa napríklad ako Tina Fallon z minisérie Glue (2014). Ukázala sa tiež v snímkach Wild Bill (2011), Temné tiene (2012), Bedári (2012) či Bypass (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies