Colin Farrell sa liečil zo závislostí, aby si zachránil kariéru

NETKY.SK • 29 November 2013, 08:03 • 2 min
Colin Farrell sa liečil zo závislostí, aby si zachránil kariéru

DUBLIN - Írsky herec Colin Farrell si myslí, že odvykacia liečba zachránila jeho kariéru.

slovakia

left justify in out

V minulosti sa totiž obával, že pre problémy s drogami a alkoholom nebude dostávať pracovné ponuky. Na odvykačku nastúpil v decembri 2005. "Nedokázal by som si udržať svoj život. Bol som na tom zle. Som si istý, že som sa stával pracovne nežiaducim," povedal pre denník Metro 37-ročný herec. Jeho najväčším šťastím sú vraj momentálne synovia - desaťročný James a štvorročný Henry.

Počas rozhovoru sa Farrell tiež vyjadril ku sláve, o ktorú sa vraj nezaujíma. Považuje ju totiž iba za vedľajší produkt herectva, ale zároveň ju akceptuje aj ako súčasť svojej práce. "Umožnilo mi to spraviť pre priateľov a rodinu úžasné veci a tiež postarať sa o ľudí v mojom živote. Nebudem sa na to sťažovať," vysvetlil. 

Colin Farrell je rodákom z Dublinu. Hereckú kariéru začal v rôznych televíznych filmoch a seriáloch. Zlom prišiel až so snímkou Tábor tigrov (2000), v ktorej dostal hlavnú úlohu a ocenili ho bostonskí i londýnski filmoví kritici. Následne si zahral vo filmoch ako Telefónna búdka (2002), Minority Report (2002), Daredevil (2003), Alexander Veľký (2004), Miami Vice (2006), Ondine (2009), Útek zo Sibíri (2010), Šéfovia na zabitie (2011), Total Recall (2012) či Sedem psychopatov (2012). Za výkon v komédii V Brugách (2008) dostal Zlatý glóbus. Zahral si tiež v dráme Saving Mr. Banks, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať v polovici januára 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies