Coleman má absolútnu vieru v jeho tím, na minulosť už zabudol

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 18:47 • 2 min
Coleman má absolútnu vieru v jeho tím, na minulosť už zabudol

BORDEAUX - Na tlačovej konferencii s trénerom futbalistov Walesu Chrisom Colemanom a obrancom Ashleyom Williamsom pred sobotňajším zápasom EURO so Slovenskom, ktorá sa začala s polhodinovým meškaním, tréner "drakov" deklaroval, že ho nezaujíma minulosť.

slovakia

left justify in out

Wales v príprave na šampionát prehral s Holandskom, Ukrajinou a Švédskom, no Coleman už myslí len na budúcnosť a duely B-skupiny so SR, Anglickom a Ruskom.

 

"Ospravedlňujem sa za meškanie. Dlho sme snívali o tom byť na tomto turnaji. Veľmi sa tešíme. Sme všetci vo veľkom očakávaní. Vieme, že sem príde okolo 25.000 divákov a chceme, aby boli na nás pyšní. Urobíme všetko preto, aby sme ich nesklamali," povedal tréner 26. tímu rebríčka FIFA a na sériu nezdarov dôrazne odpovedal:

 

"V príprave sme prehrali s naozaj silnými súpermi Holandskom, Ukrajinou či Švédskom. A boli to dobré testy. Nemyslíme už na to, čo bolo v minulosti. Nemám o toto mužstvo absolútne žiadny strach, obavu či pochybnosti, čo dokáže. Nevyhrali sme dlho, od zápasu s Andorrou. Verím, že sa to zmení. Súperom ale nič nedarujeme. Ukážeme im naše naozajstné kvality a dúfame, že pôjdeme na turnaji ďalej."

 

Na tlačovke slovenskej reprezentácie rezonovala téma Gareth Bale, resp. jeho porovnanie s Marekom Hamšíkom, čo Coleman považuje za normálne: "Očakávam, že nielen Slovensko bude venovať pozornosť Baleovi, ale každý náš súper. Hamšík je dobrý hráč, ale pripravujeme sa na celé slovenské mužstvo. To je vo futbale normálne. Slovensko má dobré mužstvo, bude to zaujímavý turnajový zápas."

 

Za kabínu sa vyjadril kapitán Williams, ktorý čelil tiež otázke o kvalite Hamšíka: "Sústredíme sa na našu hru, hoci vieme, že Slovensko má dobrých hráčov. Ale bude to o našej hre a nájdení spôsobu, ako by sme mohli Slovákov prekonať."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona