Coldplay zverejnili video k singlu A Sky Full Of Stars

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 16:59 • 2 min
Coldplay zverejnili video k singlu A Sky Full Of Stars

LONDÝN - Britská kapela Coldplay zverejnila videoklip k singlu A Sky Full Of Stars. V novinke chodí líder skupiny Chris Martin po ulici spievajúc a hrajúc na gitaru, pričom má na sebe pripevnené aj ďalšie hudobné nástroje.

slovakia

left justify in out

Postupne sa k nemu pridávajú okoloidúci a stretáva sa tiež s ostatnými členmi Coldplay. Video nakrúcali na newtownskej King Street v Sydney.

 

Pieseň A Sky Full Of Stars je singlom z albumu Ghost Stories, ktorý kapela vydala minulý mesiac. Na štúdiovke, ktorá dobyla britský aj americký albumový rebríček, sa nachádzajú aj single Magic a Midnight. 

 

Formácia Coldplay vznikla v roku 1996. Prvý štúdiový album Parachutes vydala v roku 2000 a vďaka úspešnému singlu Yellow sa dostala do povedomia verejnosti. Na oceňovanú nahrávku nadviazala o dva roky neskôr druhá štúdiovka A Rush Of Blood To The Head, z ktorej pochádza napríklad skladba Clocks. Vďaka nej získali prestížnu cenu Grammy. V roku 2005 anglické kvarteto v zložení Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman a Will Champion vydalo tretí album X&Y, po ktorom nasledovala úspešná nahrávka Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008). V októbri 2011 vyšiel ich piaty album s názvom Mylo Xyloto. So všetkými radovými štúdiovkami sa im podarilo dobyť UK Chart. Kapela má na konte sedem cien Grammy, osem Brit Awards, šesť Q Awards, päť NME Awards či štyri Billboard Music Awards. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies