VIDEO Coldplay si zahrali spolu so Shakirou

NETKY.SK • 8 Júl 2017, 09:09 • 2 min
VIDEO Coldplay si zahrali spolu so Shakirou

HAMBURG - Dve silné mená svetovej hudobnej scény, kapela Coldplay a speváčka Shakira, sa objavili spoločne na pódiu na podujatí Global Citizen Festival, ktorý sa koná súbežne so summitom krajín G20 v nemeckom Hamburgu.

slovakia

left justify in out

Coldplay a Shakira zaspievali spoločne štyri skladby, po dve z repertoáru každého z interpretov. Zazneli skladby Chantaje a Me Enamoré od Shakiry, ako aj hity A Sky Full Of Stars a Yellow od Coldplay.

 

 

 

 

Global Citizen Festival, podujatie, ktorého duchovným otcom je spevák Coldplay Chris Martin, sa koná každoročne od roku 2012 v New Yorku, minulý rok sa poprvýkrát uskutočnilo aj v Indii a teraz absolvovalo svoju premiéru na európskom kontinente. V Hamburgu vystúpili okrem Coldplay a Shakiry aj Pharrell Williams, Ellie Goulding či Demi Lovato a pomedzi nich aj niektorí politici vrátane kanadského premiéra Justina Trudeaua či švédskej premiérky Erny Solberg.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies