Čoho všetkého sa musí Meghan Markle vzdať po svadbe s princom Harrym? Je toho viac než dosť!

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 12:52 • 2 min
Čoho všetkého sa musí Meghan Markle vzdať po svadbe s princom Harrym? Je toho viac než dosť!

Nová vojvodkyna zo Sussexu musela pre lásku obetovať naozaj veľa.

slovakia

left justify in out

Nová britská vojvodkyňa Meghan Markle musí princa Harryho skutočne milovať. Nebrala si totiž len jeho, ale aj hŕbu pravidiel a povinností, ktorými sa odteraz až do konca života bude musieť striktne riadiť. A rozhodne jej neboli všetky úplne po vôli.

 

Manželka princa Harryho mala pekne rozbehnutú hereckú kariéru. Práca ju bavila, no zdá sa, že teraz je s tým koniec. V kráľovskej rodine totiž nie je žiadúce, aby žena významného monarchu pracovala, preto sa odteraz bude venovať už len povinnostiam súvisiacím s kráľovskou rodinou a, samozrejme, bude manželkou na plný uväzok.

 

Hoci bola Meghan od mladosti aktivistkou v oblasti práv žien, s politikou a presadzovaním podobných názorov teraz musí prestať. Nielenže nesmie hlasovať vo voľbách, o politike má prísne zakázané hovoriť.

 

Musela sa tiež vzdať svojich aktivít na internete vrátane blogu. Protokol kráľovskej rodiny hovorí, že nikto z jej príslušníkov nesmie vlastniť súkromný účet na sociálnych sieťach.

 

Svoju lásku si novopečený manželský pár už bude môcť prejavovať len v súkromí, mimo zrakov verejnosti či fotografov. Ich posledný bozk sme videli na svadbe.

 

Na veľké množstvo pravidiel si Meghan bude musieť zvyknúť najmä v oblasti módy. Podľa kráľovskej etikety nie sú vítané žiadne väčšie výstrihy ani príliš krátke sukne, klinové a ani plné podpätky, teda nič, čo by akýmkoľvek spôsobom mohlo pôsobiť vyzývavo, nebodaj vulgárne. Rovnako je to aj v prípade vizáže, kde sa preferuje veľmi prirodzené a jemné líčenie a žiadne tmavé farby lakov na nechtoch.

 

Azda najbizarjenšie však znie bod týkajúci sa toho, ako sa má príslušník kráľovskej rodiny stravovať. Zakázané sú morské plody, pretože je tu vyššia pravdepodobnosť otravy ako u iných jedál, ďalej sa musí vyhýbať exotickým jedlám, stakeom a veľmi koreneným jedlám a nikde mimo Británie nesmie piť vodu z kohútika.

 

Rozhodne nebude jednoduché ani zvyknúť si na to, že Meghan bude odteraz na každom kroku sprevádzať osobný strážca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona