Čoho všetkého je schopný obetavý syn, ktorého matka je posadnutá myšlienkou na vnúčatá? To sa budeme môcť dozvedieť v romantickej komédii Otcom proti svojej vôli

NETKY.SK • 11 Október 2022, 08:23 • 2 min
Čoho všetkého je schopný obetavý syn, ktorého matka je posadnutá myšlienkou na vnúčatá? To sa budeme môcť dozvedieť v romantickej komédii Otcom proti svojej vôli

BRATISLAVA - Milovníci romantiky a smiechu si prídu na svoje, budú si môcť vychutnať jedinečný film s pútavým názvom Otcom proti svojej vôli.

slovakia

left justify in out

Vo filme, ktorý sa práve teraz nakrúca v hlavnom meste Slovenska, sa jednak ukáže, aká kvalitná môže byť česko-slovenská spolupráca, a jednak by sme si ako diváci mali odniesť zážitok, lebo režisér Tomáš Dianiška, si dal za cieľ, aby jeho debut vynikal oproti ostatným romantický komédiám.
V príbehu sa stretneme s Krištofom Hádekom, bude stvárňovať muža, ktorý je z lásky k matke ochotný i predstierať. Žena, ktorá ho porodila, je vážne chorá a podľa prognóz jej zostáva už iba niekoľko dní života. Je posadnutá myšlienkou na vnúčatá, a tak on, dobrý a obetavý syn, požiada svoju susedu Natáliu, aby sa na podvode zúčastnila spolu s ním a dosvedčila, že čaká jeho dieťa.
Natália, ktorej sa prepožičala Kristína Svarinská je bývalá striptérka, a keďže je s niekým skutočne tehotná, súhlasí a chorú ženu s klamstvom na perách v nemocnici navštívi.
Problém nastáva vo chvíli, keď sa ukáže, že čo sa zdalo nevyliečiteľné, sa vyriešiť môže, a tak nepravý pár musí podstupovať pretvárku o niečo dlhšie, ako bolo pôvodne v pláne. Vo filme budú, samozrejme, účinkovať aj iní vynikajúci herci ako napríklad Taťjana Medvecká, Miroslav Noga či Sandra Nováková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies