Čo naháňa strach slávnym?

NETKY.SK • 18 Január 2015, 17:00 • 2 min
Čo naháňa strach slávnym?

BRATISLAVA - Na červenom koberci a v žiari relektorov vyzerajú neohrozene. Kto by sa aj bál keď má pri sebe ochranku a všade okolo sú bezpečnostné kamery? Ale fóbia je iracionálny strach a trpia ňou aj celebrity.

slovakia

left justify in out

A nie sú to len také obyčajné fóbie. Niekotré sú naozaj veľmi kuriózne a originálne. Prečítajte si čoho sa boja svetové hviezdy.

 

Davida Beckhama nikdy neuvidíte neupraveného. Možno za to vďačí ataxofóbii,chorobnému strachu z neporiadku. Dokonca aj plechovky v chladničke zrovnáva podľa veľkosti.

obrazok

Madonna vždy sebaistá a nebojácna. Aspoň tak pôsobí navonok, pokiaľ vonku neudrie hrom. Kráľovná popu trpí brontofóbiou, teda strachom z hromobitia.

obrazok

Nicole Kidman priznala, že trpí panickými záchvatmi hneď ako vstúpi na červený koberec. No skutočný strach má z niečoho tak malého a krásneho ako sú motýle.

obrazok

Orlando Bloom je hollywodský sexi herec. No aj on má z niečoho strach. Možno sa budete čudovať no Orlando sa bojí prasiat. Kto vie ako sa táto fóbia prejavuje keď je v mäsiarstve.

obrazok

Christina Ricci trpí botanofóbiou. Hrôzu jej naháňajú sadenice a rastliny...

obrazok

Väčšinu z nás nepoteší ranný pohľad do zrkadla. A rovnako je na tom aj Pamela Anderson, ktorá má z toho až panický strach a záchvaty úzkosti. Ešteže má ľudí, ktorí jej pomôžu aby sa do toho zrkadla neskôr pozrieť mohla.

obrazok

Matthew McConaughey má tiež svoju slabosť a tou je strach z tunelov a otáčavých dverí.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies