Coheed and Cambria zachránili fanúšičku pred životom na ulici

NETKY.SK • 29 Jún 2014, 13:02 • 2 min
Coheed and Cambria zachránili fanúšičku pred životom na ulici

USA - Členovia americkej rockovej kapely Coheed and Cambria pomohli fanúšičke Cyndi Crouch, ktorá aj vďaka nim neprišla o strechu nad hlavou.

slovakia

left justify in out

Crouch, ktorá aktívne pomáha pri prevádzke webovej stránky tejto hudobnej skupiny, žiadala prostredníctvom platformy GoFundMe o 3500 amerických dolárov (v prepočte približne 2500 eur), ktoré by jej pomohli pri splatení hypotekárneho úveru. Coheed and Cambria jej prispeli sumou tritisíc amerických dolárov (v prepočte približne 2200 eur), za čo im je podľa informácií portálu TMZ veľmi vďačná. Ako uviedol gitarista Travis Stever urobili to preto, že je naozaj úžasnou fanúšičkou, ktorá je aktívna a podporuje kapelu vo všetkom, čo robí.

 

Rocková formácia Coheed and Cambria vznikla v roku 1995 v New Yorku. V súčasnosti vystupuje v zložení Claudio Sanchez, Travis Stever, Josh Eppard a Zach Cooper. Na konte majú sedem štúdiových albumov, medzi ktoré patria napríklad The Second Stage Turbine Blade (2002), In Keeping Secrets of Silent Earth: 3 (2003), Year of the Black Rainbow (2010), The Afterman: Ascension (2012) či The Afterman: Descension (2013). Okrem toho vydali aj päť živých nahrávok a štyri EP. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies