Cody Walker, brat zosnulého Paula Walkera, sa oženil

NETKY.SK • 16 August 2015, 11:23 • 2 min
Cody Walker, brat zosnulého Paula Walkera, sa oženil

BRATISLAVA - Cody Walker, mladší brat zosnulého amerického herca Paula Walkera, sa v sobotu oženil. Za manželku si vzal Feliciu Knox, kolegyňu z nadácie Reach Out Worldwide.

slovakia

left justify in out

Dvojica si povedala „áno“ v rezorte Gold Beach v Oregone. „Dnes je ten deň. Dnes sa žením, ľudia!“ napísal v sobotu na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter 27-ročný herec a filantrop.


Codyho Walkera uvidia diváci a diváčky na budúci rok vo vojnovej snímke USS Indianapolis: Men of Courage. Pôjde o jeho prvú rolu po tom, ako vo filme Rýchlo a zbesilo 7 (2015) nahradil svojho brata, ktorý tragicky zahynul v novembri 2013. Práve Paulova nečakaná smrť skomplikovala nakrúcanie snímky. Produkcia napokon pokračovala od apríla 2014 s upraveným scenárom, pretože pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény pomohli dorobiť dvojník a tiež spomínaný Cody spolu s ďalším bratom Calebom. V postprodukcii tvorcovia použili technológiu CGI (computer-generated imagery, pozn. SITA) a dovtedy nezverejnené zábery nakrútené pre predchádzajúce filmy zo série.


Cody Walker po dokončení Rýchlo a zbesilo 7 prejavil záujem vydať sa na vlastnú hereckú kariéru. Vo filme USS Indianapolis: Men of Courage sa predstaví po boku Nicolasa Cagea, Toma Sizemorea a Thomasa Janea. Titul v réžii Maria Van Peeblesa prinesie príbeh posádky americkej lode Indianapolis, ktorú v júli 1945 potopila japonská armáda. Loď predtým priviezla na základňu americkej armády na ostrove Tinian časti atómovej bomby, ktorú neskôr Američania zhodili na Hirošimu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies