Cody Garbrandt chce byť šampiónom v troch rôznych váhových kategóriách

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 16:13 • 2 min
Cody Garbrandt chce byť šampiónom v troch rôznych váhových kategóriách

Sacramento - Cody Garbrandt chce byť šampiónom v troch váhových kategóriách. Odkedy zdolal Dominica Cruza odvtedy sa Garbrand cíti byť nedotknuteľným. Jeho skóre je 11 výhier a zatiaľ neokúsil chuť prehry. Z 11-tich duelov ukončil deväť zápasov predčasne!

slovakia

left justify in out

Garbrandt nedávno prezradil, že pred sebou má veľké plány, chcel by sa stať šampiónom v troch rôznych váhach. Toto sa zatiaľ v UFC nikomu nepodarilo.

Trom zápasníkom sa podarilo titul získať v dvoch váhach, už aj to je veľký výkon nie ešte v troch. Dva tituly majú v UFC McGregor, BJ Penn a Couture.

 

V jednom podcaste Garbrandt nedávno uviedol: " Mojím jediným a prvoradým cieľom je momentálne TJ Dillashaw. Sústredím sa iba na neho, ale myslím už dopredu. Najlepším zápasníkom bez rozdielu váhy je jednoznačne Demetrius Johnson. Je to neuveriteľný zápasník, veľký človek veľmi ho obľubujem. Ale toto nie je o priateľstve ale o biznise. A ja by som chcel zanechať stopu v tomto svete. Vedel by som ho poraziť, som si v tom istý."

 

"Chcel by som ísť o váhu nižšie ešte kým pôjdem vyššie. Demetrius bude mať onedlho zápas s Wilsonom Reisom, mal by sa dotiahnuť na rekord Andersona Silvu. A zápas po tom by bol rekordom všetkých čias, tak aby to nebolo až také jednoduché."

 

Garbrandt myslí asi na to, že podľa neho dostáva Demetrius od UFC slabých súperov. Ale pokračujme s Garbrantovymi plánmi:

 

"Po Dillashawovi sa rozhodnem či dostane ďalšiu šancu Dominick, ale podľa mňa ju nedostane. Takže ďalšou mojou obeťou bude Demetrius a potom Jose Aldo. On je momentálne šampiónom váhy a porazil aj mojich chalanov z tímu takže toto je už niečo. Keď nastane čas aby som vyšiel do väčšej váhy a ešte stále bude šampiónom on, tak by som si s ním rád zmeral sily s ďalšou legendou aby som mohol byť majstrom sveta v troch váhovkách. Dúfam, že mám ešte dobrých 10 rokov aby som toto všetko uskutočnil."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies