CocoRosie a Anohni zverejnili pieseň Smoke ‘Em Out

NETKY.SK • 18 Január 2017, 12:12 • 2 min
CocoRosie a Anohni zverejnili pieseň Smoke ‘Em Out

BRATISLAVA - Americká skupina CocoRosie a anglická speváčka Anohni zverejnili skladbu Smoke ‘Em Out.

slovakia

left justify in out

Novinku ponúkli pri príležitosti piatkového nástupu Donalda Trumpa do úradu prezidenta USA. "Smoke ‘Em Out víta spolu s davom žien a detí ozbrojených vidličkami a nožmi novú osobu, ktorá bude okupovať Biely dom," uviedli CocoRosie v oficiálnom vyhlásení a dodali, že v súčasnosti pracujú na novom albume.

 

 

Štyridsaťpäťročná Anohni, vlastným menom Antony Hegarty, sa preslávila v skupine Antony and the Johnsons. S formáciou vydala albumy Antony and the Johnsons (2000), I Am a Bird Now (2005), The Crying Light (2009) a Swanlights (2010). Za ich druhú štúdiovku im udelili Mercury Prize. Na konte majú aj tri živáky či niekoľko EP nahrávok. Anohni, ktorá vlani vydala debutový sólový album Hopelessness, nominovali spolu s J. Ralphom na Oscara vďaka skladbe Manta Ray z filmu Racing Extinction (2015).

 

CocoRosie vznikli v roku 2003 v Paríži. Formáciu tvoria sestry Bianca "Coco" a Sierra "Rosie" Casady. Na konte majú albumy La maison de mon reve (2004), Noah's Ark (2005), The Adventures of Ghosthorse and Stillborn (2007), Grey Oceans (2010), Tales of a GrassWidow (2013) a Heartache City (2015). Predvlani vystúpili na trenčianskom festivale Pohoda.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona