Coca Cola vypovedala kontrakt s Ronaldinhom

NETKY.SK • 10 Júl 2012, 04:49 • 2 min
Coca Cola vypovedala kontrakt s Ronaldinhom

Coca Cola vypovedala kontrakt s Ronaldinhom - Futbal Americký výrobca nápojov Coca Cola vypovedal po necelom roku reklamnú zmluvu s dvojnásobným najlepším futbalistom sveta Ronaldinhom. Dôvodom na ukončenie kontraktu má byť tlačová konferencia Brazílčana

slovakia

left justify in out

img

Americký výrobca nápojov Coca Cola vypovedal po necelom roku reklamnú zmluvu s dvojnásobným najlepším futbalistom sveta Ronaldinhom.
      Dôvodom na ukončenie kontraktu má byť tlačová konferencia Brazílčana po príchode do jeho nového klubu Atletico Mineiro, počas ktorej stáli na stole fľaše firmy Pepsi, najväčšieho konkurenta Coca Coly.
      Pôvodná reklamná zmluva mala platiť až do MS 2014 v Brazílii a Ronaldinhovi mala priniesť ročne takmer 600.000 eur. Brazílsky futbalista v máji nečakane skončil vo Flamengu a prestúpil do Mineira.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies