FOTO Coca Cola v Číne mení dizajn, bude ju zdobiť slávna tvár

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 14:51 • 2 min
FOTO Coca Cola v Číne mení dizajn, bude ju zdobiť slávna tvár

NEW YORK - Plechovky a pollitrové fľaše americkej Coca Coly s čerešňovou príchuťou budú potlačené tvárou amerického investora Warrena Buffetta.

slovakia

left justify in out

Ten je preslávený svojou vášňou pre tzv Cherry Coly a jeho investičná spoločnosť Berkshire Hathaway je najväčším akcionárom gigantu nápoja Coca-Coly. Táto špeciálna edícia Cherry Coly  sa na pultoch objaví iba na istú dobu. "Nedokážem si predstaviť lepší spôsob, ako rozbehnúť predaj Cherry Coke, než s jej najznámejším fanúšikom na obale," uviedol šéf spoločnosti Coca-Cola Muhtar Kent.

 

Coca-Cola s cherry príchuťou sa začala v štátoch prvý-krát na pultoch objavila v roku 1985, na čínsky trh ju američania uviedli v tomto roku v marci. Spoločnosť priznala, že bola veľmi milo prekvapená, keď Buffet súhlasil s návrhom, že jeho tvár bude dočasne zdobiť obaly jedného z najobľúbenejšieho nápoja na svete. 

 

Warren Buffett sa podľa rebríčku Forbes stal druhým najbohatším človekom na svete s majetkom v celkovej hodnote 75,6 miliardy dolárov. Informoval portál HN. 

Spoločnosť upozornila, že Buffettové investičné úspechy sa v Číne stali legendárnymi. Pripustila, že bola "prekvapená", keď Buffett s využitím svojej tváre na obaloch Cherry Coke súhlasil.

 

Obľúbený 86-ročný Buffett si vďaka svojim úspešným investíciám vyslúžil prezývku "veštec z Omahy". Podľa marcového rebríčka časopisu Forbes je Buffett druhým najbohatším človekom sveta s majetkom v hodnote 75,6 miliardy dolárov (takmer 71 miliárd eur). Informoval webový portál HN.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies