Čo z nich vyrastie?! Regina, Kristína a Martin umlátili na smrť dvoch psov, pochválili sa na Facebooku!

NETKY.SK • 21 August 2014, 18:20 • 2 min
Čo z nich vyrastie?! Regina, Kristína a Martin umlátili na smrť dvoch psov, pochválili sa na Facebooku!

PALÁRIKOVO – V Palárikove zabila trojica Regina (15) Kristína (15) a Martin (22) dvoch psov obzvlášť krutým spôsobom. Obludným činom sa potom chválili na Facebooku.

slovakia

left justify in out

Regina a Kristína zabili úbohé zvieratá údajne na žiadosť svojich rodičov, pretože im zabíjali hydinu. Dievčatá len teraz skončili základnú školu a v septembri by mali ísť na strednú.

 

Pätnásťročné dievčatá za pomoci svojho staršieho kamaráta Martina zabili psy obzvlášť krutým spôsobom. Zvieratá zabili údermi kladivom do hlavy. „Že ten čokel nechcel, skapať po dvoch ranách K.O. Haluz chlapci,“ chvastá sa na Facebooku Kristína. Regina jej na to napísala: „Jaaaj, ani nehovor, šak mal jakú tvrdú gebuľu.“ Dievčatá sa potom zhodli, že si nájdu ešte „ďalšie obete“.

 

img

 

img

 

Po niekoľkých úderoch kladivom psov zahrabali na záhrade. Polícia však zvieratá vykopala a nariadila súdnu pitvu. Podľa nej je možné, že úbohých psov pochovali zaživa.

 

Polícia začala trestné stíhanie vo veci týrania zvierat.

 

O prípade informoval ako prvý spevák Robo Mikla, prostredníctvom svojho Facebooku.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona