Čo všetko sú ochotné spraviť ženy pre svoju krásu?

NETKY.SK • 21 Máj 2016, 15:36 • 2 min
Čo všetko sú ochotné spraviť ženy pre svoju krásu?

BRATISLAVA - Hovorí sa, že pre krásu sa trpí. Pre niekoho je neznesiteľné už domáce trhanie obočia, iná žena je ochotná zájsť oveľa ďalej. Nechali by ste si spraviť niečo z nasledujúcich procedúr?

slovakia

left justify in out

O čínskych ženách je známe, že zachádzajú kvôli kráse radi do extrému. Inak tomu ani nie je pri omladzujúcej technike huǒ Liao. Na tvár sa priloží uterák, na ktorý sa umiestnia tampóny napustené alkoholom a špeciálnym sérom. Potom sa už len škrtne zápalkou a oheň je na streche. Respektíve na hlave. Vraj táto liečba šokom vyhladí vrásky ako nič iné.

 

Škoda rany, ktorá padne vedľa. Presne týmto príslovím sa riadi jedna kúra na thajský spôsob. Nič zložité v tom nehľadajte, jednoducho sa facká. Má to byť účinná zbraň v boji so širokými pórmi. V Amerike si kozmetičky za hodinku "výprasku" neváhajú vypýtať necelých 350 dolárov.

 

Kto trpí na akné a jeho pleť je celkovo problematická, ten sa môže obrátiť na prírodu. Aj tak sa to dá nazvať. Vtáčie exkrementy sú podľa všetkého učinený zázrak. Tie sa najprv usušia, potom zmiešajú s vodou a ryžovou múčkou. Victoria Beckham dochádza do salónu pravidelne a nemôže si to vynachváliť.

 

Ďalšia metóda je v štýle Čachtickej pani. No dnešné moderné ženy na to chodia do salónov. Nechajú si odobrať skúmavku krvi, z nej sa následne oddelia krvné doštičky a plazma, aby boli čisté. Tento očistený materiál sa vpichuje späť do tváre za cieľom spomaliť tvorbu vrások. Aj taká Kim Kardashian je verná tejto metóde.

Technika s názvom Actistem, dostáva všetkých milovníkov zvierat "do varu". Placenta z ovce stimuluje kmeňové bunky a tým podporuje výrobu kolagénu, čo nakopne vytúžený mladistvý vzhľad. Najprv sa tvár musí poriadne namasírovať pomocou milimetrových ihličiek. Tým sa otvoria póry a do nich sa potom táto látka natlačí. Výsledok je viditeľný už niekoľko hodín po zákroku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona