Čo všetko našli doktori v ľudskom tele? Budete sa diviť

NETKY.SK • 4 November 2014, 11:00 • 2 min
Čo všetko našli doktori v ľudskom tele? Budete sa diviť

Lekári majú ťažký život. Dlhé služby, krátke výplatné pásky. V skratke nič moc. Ale za to sa im občas môže naskytnúť pohľad na niečo, čo sa len tak nevidí. Tieto veci sú toho dôkazom.

slovakia

left justify in out

Vidlička

Čo dovedie človeka k tomu aby prehltol príbor? Tu bol dôvod jednoduchý. Stalo sa to keď jednému neštastníkovi vliezol šváb priamo do úst a ten dostal histerický záchvat. Snažil sa ho z hrdla vytiahnuť vidličkou no a dopadlo to tak, že šváb aj vidlička skončili v žalúdku.

 

Prsteň

Jeden muž z Ameriky si dlho lámal hlavu nad tým ako požiadať svoju priateľku o ruku a tak ho napadol veľmi zaujímavý spôsob. Drahý prsteň vhodil svojej priateľke do mliečneho nápoja. Ale čo čert nechel! Dotyčná prišla z práce úplne unavená a svoj obľúbený nápoj vypila na "ex". A či mu povedala áno? Zaručene ale až po niekoľkých dňoch keď z nej snubný prsteň vyšiel prirodzenou cestou.

 

Nožničky

Za veľkou mlákou sa neoplatí dať operovať ani hrubé črevo. Na to prišla jedna pani po tom ako ju po zákroku trápili bolesti brucha. Po vyšetreniach sa ukázalo, že lekár pri operácii v nej zabudol chirurgické nožničky. Myslíte, že ako všetci v Amerike dostala nejaké peniaze ako odškodné? Omyl, lekári dodnes tvrdia, že sú v tom nevinne.

 

Špendlíky

Hra na sekretárku, malé dievčatko a kancelárske potreby. Čo vám napadne? Jeden veľký problém. Malá úradníčka zjedla špendlíky, malé magnety a zopár pripínáčikov. Zošívačku našťastie vynechala. Asi prehodnotí svoje budúce povolanie.

 

Dlažba

Žena z Číny urobila niečo, nad čím zostáva zdravý rozum stáť. So svojím priateľom sa pri večernej prechádzke pohádali a tak ju na znak protestu nenapadlo nič iné ako zjesť niekoľko dlažobných kociek.

 

Granát

Áno aj to sa môže stať, keď v Iraku prepadne pár ľudí v kukle vojaka a násilím mu vložia granát do hrdla. Nie je to scenár žiadneho filmu ale smutná realita. Pri operácii tohoto vojaka asistovali aj pyrotechnici.

 

Kameň

Ten našli v útrobách v nemocnici u jedného Inda. A nebol to len tak nejaký kameň. Tento bol obličkový a narástol do gigantických rozmerov. Meral viac ako 15 cm a vážil 1,5 kg. Bezmocný pacient si asi na toalete vytrpel svoje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona