Čo všetko dokáže zubná pasta?

NETKY.SK • 30 Jún 2015, 11:00 • 2 min
Čo všetko dokáže zubná pasta?

BRATISLAVA - Nezáleží vôbec na značke. Stačí kúpiť tú najlacnejšiu a aj tak vám výborne poslúži. Reč je o zubnej paste, ktorú má každý doma.

slovakia

left justify in out

Na odstránenie vačkov pod očami alebo na vyčestenie striebra už nemusíte mať množstvo rôznych vodičiek. Stačí vám zubná pasta. Účinná je ale iba tá klasická biela, takže nevyhadzujte zbytočne peniaze za bieliace pasty alebo gély. Viete na čo všetko sa dá pasta požiť? Čítajte.

 

Štípance od komárov

Zubnej pasty sa oplatí zabaliť na dovolenku viac, najmä ak sa ju chystáte tráviť niekde v prírode. Tam sa štípancom od komárov zaručene nevyhnete. Stačí naniesť malé množstvo zubnej pasty na postihnuté miesto a kožu by to malo skľudniť.

obrazok

Popísané steny

Ak máte doma dieťa, ktoré sa rado realizuje kreslením kriedou po stene nezúfajte. Stačí rozmiešať pastu vo vode a umyť ňou stenu. Prípadne použite neriedenú pastu.

 

Striebro

Zubná pasta dokáže zázraky aj so striebrom, ktoré už dávno stratilo svoj lesk. Stačí iba vytlačiť potrebné množstvo a šperk potom umyť pod studenou vodou.

obrazok

Špinavé tenisky

Možno máte ja vy doma biele tenisky, ktoré po hodinovej prechádzke vyzerajú ako keby ich ponosila už celá rodina. Naneste zubnú pastu na špinavé miesto a potrite ich handričkou. Tenisky budú ako nové.

 

Nechty

Chcete aby sa nalakované nechty ešte viac leskli? Stačí zmiešať trošičku zubnej pasty s lakom na nechty. A následne používajte lak ako zvyčajne. Tú zmenu budete vidieť.

obrazok

Zapáchajúce ruky 

Dobrý tip najmä pre tých, ktorí radi varia a ruky im potom zapáchajú od rýb alebo cesnaku. Voda a zubná pasta uribia divy. Stačí si pastou umyť ruky a zápach je preč.

 

Unavené oči

Zostali ste na večierku trošku dlhšie a nechcete sa nasledujúci deň prebudiť s kruhmi pod očami? Žiadny problém. Stačí naniesť trošku zubnej pasty pod oči a ísť spať. Ráno budete vyzerať sviežo ako po prespanej noci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies