Čo trápi moderné ženy?

NETKY.SK • 26 November 2014, 11:00 • 2 min
Čo trápi moderné ženy?

BRATISLAVA - Život nie je čiernobiely to je známa vec. A ani naše rozhodnutie nemusí byť iba áno alebo nie. No často riešime veci, ktoré moc kompromisov nepripúšťajú. Aké otázky si dávajú dnešné ženy? A existujú na ne tie správne odpovede?

slovakia

left justify in out

Najviac v živote my ženy riešime vzťahy s ostatnými. Je to tak už stovky rokov ale predsa sa odvtedy niečo zmenilo a to naše postavenie, možnosti a príležitosti.

 

Vernosť alebo nevera - nevera bola, je a bude... Moderná doba a emancipácia žien zapríčinila rovnováhu medzi nevernými mužmi a ženami. Je len na vás ako sa rozhodnete no potom rátajte aj s následkami.

 

Dieťa alebo kariéra - niekedy platilo, že žena rodí deti a stará sa o domácnosť. No dnes to už tak nie je. Niektoré sa nevedia rozhodnúť pre tú správnu voľbu. Vraj sa dajú skĺbiť oboje veci naraz no poriadne sa dá robiť iba jedna z nich. Neviete sa rozhodnúť? Skúste si predstaviť seba tak v 50-tke, kde by ste chceli byť? Čoho by ste chceli dosiahnuť?

 

Zostať alebo odísť - nevyhovujúci vzťah, skrachované manželstvo, dlhodobé problémy. Má cenu pokračovať? Dnes už nie sme závislé na príjmoch našich mužov a možno preto je to rozhodovanie ľahšie. Neviete ako ďalej? Skúste si napísať pre a proti vášho vzťahu a predstavte si ako sa budete cítiť keď ráno otvoríte oči a on tam nebude.

 

Rodičia alebo manžel - snažíme sa vychádzať so svojou pôvodnou aj vlastnou rodinou, no nie vždy je to najľahšie. Ak napríklad rodičia nesúhlasia s výberom vášho partnera mali by ste ich názor akceptovať ale zároveň byť oporou pre svoju polovičku. Vybrali ste si ho predsa vy a vy sním budete tráviť život. Takže všetko negatívne hoďte za hlavu.

 

Prirodzenosť aleo umelá krása - či už sa nám to páči alebo nie vzhľad je pre ženy mimoriadne dôležitý. A nemáme na mysli dokonalú krásu bez chybičiek ale vyzerať tak aby sme boli so sepou spokojná. Tu platí zlatá stredná cesta. Ak vám niečo na sebe prekáža pracujte na tom a nebojte sa ani väčších vylepšení. Ale len do takej miery aby ste sa cítili spokojne a prirodzene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies